Dog idag

26. Henrik Fexeus "Personalen varnar, den funkar"

June 01, 2021 John Olsson
Dog idag
26. Henrik Fexeus "Personalen varnar, den funkar"
Show Notes

Henrik Fexeus är författare, föreläsare, mentalist och expert på ordlös kommunikation och kroppsspråk.

I avsnittet pratar vi om hur Henrik gick från att vara icke social kompetent när han var liten och blev mobbad till att bli en mästare på att läsa av folks tankar och förstå mänskligt beteende.

Vi pratar om hur vi kan bli bättre på att kommunicera. Om nya deckarromanerna han skriver tillsammans med författaren Camilla Läckberg. Henrik berättar om hur han övade på att ragga och samlade alla tekniker i sin bok "Alla får ligga".

Det bjuds på massor av matnyttiga tips hur du ska utvecklas som person och hur man ändrar sitt sätt att tänka för att må bättre. Henrik lär ut bl.a. ett knep för att ta reda på var en annan person befinner sig känslomässigt. Men varning, använd knepet med hänsyn!

Henriks böcker finns i de flesta bokhandlare och näthandlare. Hans tidigare liveshower och andra klipp finns på hans Youtube-kanal: https://www.youtube.com/user/HFexeus

Kyrkklockor cred: Daniel Simion https://soundbible.com/

Tack till Edwin Lundgren för ljudmix av detta avsnitt.

  • "Dog idag" är en intervjupodcast där vi låtsas att veckan gäst dog idag. Utifrån den premissen får gästen svara på frågor hur den ser på sitt liv.  Programledare är artisten, låtskrivaren och standupkomikern John Olsson.

Kontakt: johnolsson(@)hotmail.com.
Instagram: john_olsson_.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCd-tETINMcLfoXMZgqGdctw
Musik med personliga texter finns på Spotify under namnet John Olsson och på engelska under projektnamnet People Pleaser.